E2B

E2B

Идеално решение за стандардни индустриски средини.
Благодарение на едноставната конструкција и иновативниот процес на производство на „топло топење“ на OMRON, сензорите E2B содржат две карактеристики: вредност за парите и голема сигурност.

  • Целосно видлив индикатор
  • Ласерски отпечатен број на дел
  • Отпорност на ударни вибрации: IEC 60947-5-2 (10 – 55 Hz)
  • Работна температура: од -25°C до 70°C
  • Отпорност на вода: IP67