E2A E2A-S

E2A

Индуктивен сензор со проширен опсег на насетување во цилиндрично куќиште.
Дизајнот со висок квалитет и долг век на траење на сензорот E2A обезбедува најдобар сооднос на перформансите за стандардни апликации.

  • Надминување на проширено (двојно) растојание
  • IP67 и IP69k за најголема заштита од вода
  • Со 3 жици DC (NO, NC), DC 4 жици (NO+ NC)
  • Широк опсег на инсталација и поврзаност преку модуларен концепт