E2A E2A-S

E2A-S

Индуктивен сензор со проширен опсег на насетување во цилиндрично
куќиште од не’рѓосувачки челик.
Високиот квалитет и долготрајниот дизајн на E2A сензорите со проширен опсег обезбедуваат најдобар сооднос на перформансите за стандардни апликации.

  • Куќиште од не’рѓосувачки челик (SUS 303)