E2A-4

E2A-4

Индуктивен сензор за близина со позлатени пинови.
Индуктивниот сензор за близина E2A-4 е создаден и тестиран за апликации во суровата околина и во тешки услови на вибрации. Позлатените контактни пинови обезбедуваат зголемена заштита од корозија при висока влажност и вибрации.

  • Позлатени контактни пинови
  • Модели од M8 и M12 типотови на конектори
  • PNP/NPN NO