DVI Series

DVI Series

     DVI серија на камери во боја со DVI излез.

  • Full HD 1080p
  • 60 FPS
  • чувствителност при слаба светлина
  • може да се поврзе со мониторот директно користејќи HDMI
  • овозможува набудување на системот без компјутер