D4NS

D4NS

Прекинувач со клуч за управување на врата во пластично куќиште.

  • Поставување со три контакти: 2NC/1NC и 3NC обрасци за контакт
  • Поставување со два контакти 1NC/1NO и 2NC
  • Достапни се типови приклучоци M12
  • Стандардизирани позлатени контакти за голема сигурност на контактите
  • Се применува за стандардни оптоварувања и микро оптоварувања