D4NL

D4NL

Безбедносен прекинувач за управување на врата во пластично куќиште.

  • Безбедносен прекинувач на врата со механизам за електромагнетно заклучување или отклучување
  • Модели со четири или пет вградени контакти
  • Јака сила на држење на клучот: 1300N
  • За стандардни оптоварувања и микро оптоварувања
  • Клучевите се компатибилни со D4GL и D4NS