D4NH

D4NH

Безбеден прекинувач за шарки на вратата.
D4NH прекинувачи за безбедност на врата се достапни со еден или два вградени контакти, погон за активирање на вратило или рачка и разни видови на цевки, на пр. М20.

  • Механизам за директно отворање
  • Активатор на вратило или рачка на раката
  • Широк опсег на температура
  • Достапни се метрички цевки и приклучоци М12