D4N

D4N

Граничен прекинувач во пластично куќиште.
Серијата гранични прекинувачи D4N во пластично куќиште е погодна и за безбедносни и за не-безбедносни апликации.

  • Механизам за директно отворање и одобрување од овластено лице
  • Грубо пластично куќиште со двојна изолација
  • Широк спектар на активатори
  • M12 конектори или терминален блок со M20 канал