D4F

D4F

Безбедносен граничен прекинувач во куќиште со мала големина.
D4F серијата е со мали димензии на прекинувачи за безбедност. Тие се достапни со 2 или 4 вградени контакти. За лесно поставување, инсталација и одржување, обезбедени се претходно жични верзии со различна должина на кабелот.

  • Куќиште со тенка големина
  • Механизам за директно отворање
  • Активатори за ролери или клипови
  • Преджични верзии