D4ER-N

D4ER-N

Гранични прекинувачи со HNBR/Fluororubber за супериорна отпорност на маслото за спречување инфилтрација на подвижните делови.

  • Делови од HNBR/Fluororubber спречуваат инфилтрација на маслото од подвижните делови
  • Кабелот со флуорска смола може да се користи во апликации кои имаат процес “сечење со масло” под притисок
  • Достапни модели со SmartClick приклучоци 
  • Моделот на минутно оптоварување со златно обложување е оптимален за електронска контрола
  • Одобрено од EN (TÜV)
  • IP67G е степен на заштита што е дефиниран според јапонските индустриски стандарди JIS C0920