D4C

D4C

Компактен граничен прекинувач во метално куќиште.
Рамната и компактна големина од 16 mm го прават опсегот на ограничувачки прекинувачи D4C многу популарен за сите стандардни апликации, но особено кога просторот за монтирање е ограничен или испакнатите куќишта може да пречат во работата на машината. Тројната запечатена конструкција, грубото метално куќиште и прецизно произведените подвижни делови обезбедуваат долг работен век во стандардни или мрсни средини (специјални модели).

  • Рамна компактна големина од 16мм
  • Грубо метално куќиште
  • Модели со приклучок M12 или кабел VCTF отпорен на масло