D4BS

D4BS

Прекинувач со клуч за управување на врата во метално куќиште.

  • Робусно метално куќиште
  • Поставување со два контакти: 1NC/1NO и 2NC
  • Стандардизирани позлатени контакти за голема сигурност на контактите
  • Се применува за стандардни оптоварувања и микро оптоварувања