D40ML

D40ML

Компактен прекинувач за безконтактна врата/ флексибилна безбедносна единица.

  • RFID обезбедува висок степен на отпорност на упад
  • Хигиенски дизајн – верзиите од не’рѓосувачки челик се оценети како IP69K
  • LED диоди поддржуваат лесна дијагноза на грешки
  • Инсталирање до 20 прекинувачи во серија
  • Основни и уникатни типови на активатори со тип 4 кодирање 
  • Две големини на прекинувачи со повеќе опции на сила на задржување
  • Три основни материјали од пластика, дикаст метал и не’рѓосувачки челик 316
  • Засновано на PLe од ISO 13849-1