D40A

D40A

Бесконтактен прекинувач за врата со механизам за електронско откривање за подобра стабилност.

  • индикатори со 2 бои лесни за гледање – Статусот на прекинувач е лесен за гледање со црвено/жолтите LED индикатори.
  • Може да се монтира од двете страни – Ова ја обезбедува најлесната патека за жици за да се овозможи монтирање на сите видови врати
  • Мал погон – Активатор кој е помал од прекинувачот заштедува простор, дури и внатре во вратата.
  • Заштедете работна сила со приклучок и намалете го инвентарот
  • Намалете ги трошоците со поврзување до 30 прекинувачи на еден контролер