CX-Thermo

CX-Thermo

      CX-Thermo е PC базиран софтвер за подршка кој овозможува лесно сетирање и мониторинг на температурни регулатори од E5AC / E5CC / E5DC / E5EC, E5AN / E5GN, E5_N-H, E5ZN, E5AR, E5ER и CelciuXº серија. CX-Thermo овозможува побрзо поставување на параметрите, полесно прилагодување на уредот и поедноставно одржување. Драматично ги намалува времето и напорот потребни за поставување и управување со параметрите за контрола на температурата.

  • напредно подесување и сетирање на параметрите
  • Batch-downloading функции
  • графички онлајн мониторинг на зададената точка, процесната вредност и изманипулирана вредност
  • вклучена е и графичка PID алатка подесување, која обезбедува едноставен интерфејс за да може контролерот да се постави за оптимална стабилност