CP1H

CP1H

         CP1H серијата на PLC се најбрзи во својата класа, со компактен дизајн како micro PLC, а карактеристики и перформански на модуларно PLC.  Вградените 4 излези за брзи бројачи и 4 пулсни излези  ги прави иделани за позиционирање по повеќе оски. 

  • вградени  40 дигитални влезно/излезни точки, а можност за проширување до максимум 320 со максимум 7 проширувачки дигитални влезно/излезни единици
  • немаат вградена Ethernet порта 
  • вградена USB порта, а опциски CAN, CompoBus/S Master, CompoBus/S Slave, CompoNet Master, DeviceNet Master, DeviceNet Slave, EtherCAT Slave, EtherNet/IP, Ethernet TCP/IP, MODBUS Master, MODBUS Slave, PROFIBUS DP Master, PROFIBUS DP Slave, PROFINET Master, Serial RS-232C/RS-422/ RS-485 .
  • 20К steps програмска меморија
  • 32К words податочна меморија
  • опциски LCD дисплеј 
  • компатибилни проширувачки единици од CP1W серија