CoaxPress

CoaxPress

     CoaxPress серија на камери со:

  • резолуција од 12 мегапиксели
  • 180 максимален FPS
  •  CoaXPress Интерфејс 
  • глобална бленда
  • брзина на кадри од 180fps при 12Mегапикесли