CIP Safety

CIP Safety

Од производна линија до единствено решение за безбедност на машини.
Брзо, лесно и флексибилно за интегрирање на безбедноста во производните линии.

  • 1 вградена порта EtherNet/IP (100Base-TX)
  • 2 вградени CIP-Safety на EtherNet/IP порти
  • До 254 безбедносни врски со NX-SL5700
  • До 32 NX влезно излезни единици по единица за контрола на комуникација
  • Можност за multi-cast пакети
  • Можно хибридно решение кое комбинира NX1 контролер со серија NX-SL5000