CameraLink Series

CameraLink Series

CameraLink серија на камери со CMOS со голема брзина.

  • достапни се и камери со Sony CMOS (Pregius)
  • висока резолуција и висок FPS имплементиран симултано со CMOS сензор со високи перформанси