ACE

ACE

        ACE 4.0 е првиот PC базиран софтвер за менаџирање на процес на пакување во автоматизираните процеси за производство. Помага брзо и лесно да ги поставите вашите роботски системи. Со нов и лесен интерфејс и многу нови можности, со цел да биде уште поедноставно дизајнирањето и распоредувањето на најефикасните производни линии.

  • платформа за управување со целота флота на индустриски роботи, контроли, vision и флексибилни системи 
  • Step-by-step визард за да дизајнирате скалабилна линија за пакување
  • напредни vision алатки за локализација, идентификација, мерење и проверка