A22E/A22NE-P/A22NE-PD

A22E/A22NE-P/A22NE-PD

Асортиманот A22E/A22NE-P/A22NE-PD нуди Е-Стоп прекинувачи со различни типови на глава. За флексибилна примена, обезбеден е широк спектар на додатоци. За да поставите лесна инсталација и одржување, достапни се разни комбинации на контакти.

  • Механизам за директно отворање на колото кога контактот се заварува
  • Механизам за заклучување за да се спречат грешки во работењето
  • Лост за заклучување за лесно поставување и отстранување на единицата
  • Користете 25-дијаметарски прстен за инсталирање во 25-дијаметарски исечоци на панели.
  • Во модел опремен со функција за контакт поврзана со лостот за заклучување, може да се открие неправилна инсталација на прекинувачката единица. (A22NE-PD)