A165E

A165E

А165E нуди Е-Стоп прекинувачи со различни типови на глава. За флексибилна примена, обезбеден е широк спектар на додатоци. За да поставите лесна инсталација и одржување, достапни се разни комбинации на контакти.

  • Механизам за директно отворање со минимално одделување на контакт од 3мм
  • Механизмот за безбедносно заклучување спречува злоупотреба
  • Кратка длабочина на монтирање
  • Модуларна конструкција; лесна инсталација со помош на прекинувач за привремена употреба