A1000

A1000

          А1000 серијата на инвертори со векторска контрола и одлични перформанси.

 • избор на три-фазни модели на 200V со моќност од 0,4 до 110 kW или три-фазни модели на 400V со можности од 0,4 до 630 kW
 • струјно-векторска контрола, со или без PG
 • голем вртежен момент при покревање (200%/ 0,3Hz или 200% при 0 вртежи во мин)
 • двојно рангирање на моќноста: ND 120%/1мин. и HD 150%/1мин.
 • контрола на мотор од IM и PM тип со напредно автоматско подесеување
 • контрола при отворена јамка на PM мотори
 • со терминали без завртки
 • контрола на терминалите со можност за мамориски back-up
 • опциски модели со 24VDC напојување
 • Modbus, Profibus, CANopen, DeviceNet, ML-II, PROFINET, EtherCAT и EtherNet / IP комуникација
 • опциски регенеративни решенија
 • во согласност со CE, UL, cUL и TUV стандарди