S8FS-G

S8FS-G

         Супериорна основна изведба што обезбедува сигурност. Широк
опсег на сертификација на стандарди и поголема употребливост.

 • избор на модели со моќност од 15 до 600W
 • aмбиентални температури до 70°C
 • поголема отпорност на ‘рѓосување со куќиште од алуминиум или нерѓосувачки челик
 • примена во апликации на надморска височина до 3.000м.
 • сертификација за глобални стандарди
  • Северна Америка: UL 508 (Список), CSA C22.2
  • Европа: Пренапонска категорија III (EN 50178)
  • EMI: Class B (EN 61204-3)
  • Нема потреба од контролни трансформатори за кои е одредена Директивата за машини согласно IEC 61558-2-16