NB Series

NB Серија

       NB серијата на HMI терминали се економично решение со многу фнкционалности наменето за апликации каде треба да се направи компромис помеѓу цена и квалитет. Доѓаат во комплет со бесплатната NB Designer софтверска алатка за креирање на HMI апликации.  

 • колор TFT touch дисплеј со повеќе од 65,000 бои 
 • достапни модели со големина на екран од 3,5″ до 10″
 • позадиснко LED светло со долг работен век
 • Сериска, USB или Ethernet комуникација
 • подршка на USB момориски стик тип.TW01 
 • вградена 128 MB внатрешна меморија
 • векторска и bitmap графика
 • 320х240 резолуција кај 3,5″ модели
 • 320х234 резолуција кај 5,6″ модели
 • 800х480резолуција кај 7″ и 10″ модели
 • стандардно вградени 1x RS-422, 1xRS-485 и 1xUSB порти, a опциски модели со Ethernet  или RS-232 порта
 • IP65 степен за заштита