K3HB-R

K3HB-R

Индикатор за ротационен пулс способен за мерења од 50kHz.
Овие индикатори со дигитален влез имаат јасен и лесен за употреба дисплеј за промена на бојата. Сите модели се опремени со куќиште IP66. K3HB-R е со голема брзина, со брзина на примерок до 50kHz.

  • Индикација на мерачот на позиција за лесно следење
  • Изборно DeviceNet, RS-232C, RS-485
  • Двоен дисплеј, со 5 цифри, во две бои
  • Димензии: 48x96x100мм