J7MC

J7MC

        J7MC серија на мануелни моторни стартери за заштита од преоптоварување, откажување на фазата и краток спој.

  • Технологијата за ожичување Push-In Plus заштедува време на поврзување и одржување
  • Во комбинација со модели на магнетени контактори од  J7KC серијата за контрола на мотори од AC-3 класа, 2,2kW (од 200 до 240VAC) или 5,5kW (од 380 до 440VAC).
  • Опремено со капак за бирање како стандард за да се заштитат случајните промени во поставката. Се заклучува со катанец за да се осигура безбедноста при стартување.
  • Сертифициран во согласност со главните стандарди за безбедност