E3ZM-V

E3ZM-V

Фотоелектричен сензор за откривање ознаки при печатење во компактно куќиште од не’рѓосувачки челик.
Фотоелектричениот сензор отпорен на детергент во робусно куќиште од не’рѓосувачки челик обезбедува сигурно откривање на сите вообичаени ознаки за печатење во апликациите за пакување храна.

  • Бела LED диода за стабилно откривање на различно обоени или црни ознаки за печатење
  • Куќиште од не’рѓосувачки челик SUS 316L
  • Копче за обука за лесна употреба
  • Брзо време на одговор од 50μs