E3S-DC

E3S-DC

Колор сензор со високи перформанси.
E3S-DC обезбедува сигурно откривање на ознаки во боја за стандардни, како и предизвикувачки апликации, особено ознаки за регистрација во пакувањето.

  • Способност да се разликуваат мали разлики во бојата
  • Брзо време на одговор од 50 μs
  • Банкарско вклучување до 9 мемории
  • RGB функција за пренос на податоци 
  • Лесна конфигурација со копче за учење или IO-врска
  • IO-link V1.1 комуникација и функционалности