E3NX-CA

E3NX-CA

Колор сензор со високи перформанси.
E3NX-CA обезбедува сигурно откривање на ознаки во боја за стандардни, како и предизвикувачки апликации. Посебното поставување на главата за насетување овозможува лесно прилагодување на барањата за поставување дури и кога просторот е клучен.

  • Способност да се разликуваат мали разлики во бојата
  • Брзина на одговор од 50μs со користење на режим на контраст
    Банкарско вклучување до 8 мемории
  • RGB функција за пренос на податоци 
  • Лесно учење со Smart Tuning во рок од неколку секунди
  • EtherCAT комуникациска единица за голема брзина на поврзување