E32 Стандардни Цилиндрични

E32 Стандардни Цилиндрични

Стандардните цилиндрични фајбер сензорни глави овозможуваат сигурно откривање на предмети, лесна инсталација и долг век на траење на сензорот за сите општи апликации.

  • Фајбер со висок флекс и излез на кабел од 90° за спречување на кршење на кабелот
  • Модели со шестоаголен заден дел за поедноставно монтирање на еден мутер
  • Големини од М3 до М6