61F-GPN-BT-BC

61F-GPN-BT/-BC

Овој контролер е за контрола на ниво со една или две точки. Напојувањето 24VDC овозможува да се употребува на места без наизменична струја.

  • Прилагодлива чувствителност: опсег на работа: 0-100kΩ
  • Црвен LED индикатор на работа
  • Во согласност со директивите за EMC и LVD
  • Одобрен од UL/CSA
  • Сондите треба да се нарачаат одделно