1S Мотори со заштитна функција

1S Мотори со заштитна функција

1S серија на Серво Мотори со заштитна функција, за поедноставуање на контролата на движење и на безбедноста.

  • модели на 230VAC со моќнсти од 200W до 1,5kW и модели на 400VAC со моќности од 750W до 3kW
  • енкодер со сертификат за безбедност, без потреба од батерија
  • 20-битен енкодер со висока резолуција
  • поврзување со еден клик
  • ротирачки конектор
  • намалување на вибрациите кај машини со мала цврстина при забрзување или забавување
  • напојување, енкодер и кочница може да се поврзат со еден претходно склопен кабел со конектор со IP67 степен на заштита