V450-H

      V450-H серија на „ултра-груби“  рачни читачи на Директни Индустриски Ознаки на Продукти (DPM – Direct Part Mark). создаден за поставување нови стандарди за издржливост и перформанси.

  • достапни во кабелска и безжичана верзија
  • V450-H вклучува X-Mode  алгоритми за декодирање за доследно читање на оштетени, искривени или на друг начин предизвикувачки директно обележани кодови
  • со најдобра изведба во својата класа
  • интуитивно и лесно подесувањето со помош на корисничкиот WebLink PC интерфејс дури и во потешко изводливи апликации 
  • IP65-запечатената станица за полнење пренесува и прима податоци преку Bluetooth до 100 m, а безжичниот скенер постигнува повеќе од 50.000 скенирања при целосно полнење
  • куќиштето на скенерот толерира многу индустриски течности и хемикалии, како што се моторното масло и течноста за сопирачките