E3X-NA

E3X-NA_F

Брз дигитален засилувач со потенциометар.
E3X-NA_F обезбедува многу брзо време на одговор и е идеален засилувач за апликации за откривање голема брзина.

  • Кратко време на вклучување од само 20μs
  • Лесно прилагодување со потенциометар