E3X-MDA

E3X-MDA

2 во 1 фајбер засилувач.
E3X-MDA вклучува 2 фајбер засилувачи во едно куќиште со тенка линија. За апликации кои бараат откривање на два објекти истовремено, E3X-MDA обезбедува лесна за употреба заштеда на простор и време на поставување.

  • Два дигитални засилувачи во едно куќиште со тенка линија
  • Двојни излезни модели – вклучено/исклучено или област (помеѓу две вредности на праг)
  • Функции за споредба на сигналот (И, ИЛИ, итн.)