DS-7204HQHI-K1(S)

DS-7216HUHI-K2

16-ch Turbo HD 1U H.265 DVR
Резолуција на снимање: 8MP@8fps/5MP@12fps/4 MP@15fps/3 MP@18fps/1080p@25fps
Поддржува до 32 IP камери со 8MP резолуција
Видео компресија: H.265Pro+ /H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Аудио преку коаксијален кабел
Периметарска заштита – Преминување линија и Детекција провала,на 2 канали – Детекција промена на сцена
2 х SATA HDD до 10Tb, HDMI/VGA/CVBS BNC излез
Алармни Влез/Излез: 16/4, Аудио влез/излез: 4/1, USB2.0/USB3.0: 1/1
Сериски интерфејс: RS-485, 128 remote конекции
1 х RJ45 10M/100M/1000M